Loading...
Tantrische Dearmouring 2018-09-22T14:22:44+02:00

Tantra

Voor het antwoord op de vraag wat tantrische dearmouring is, is het belangrijk eerst antwoord te geven op de vraag wat tantra is. Tantra is een begrip dat zich niet makkelijk binnen één definitie laat vangen.

Tantra is een levenshouding om vanuit liefde, acceptatie en overgave in het leven te staan, vrij te zijn zonder angst, niet bang te zijn om iets te verliezen. Dat betekent een totale omschakeling van de mind-set. Het is een volledige interne cultuuromschakeling en ontsluiting van het menselijk potentieel. Tantra is de weg naar bewustwording in alle facetten van het leven.

Tantra zegt ja tegen het leven, tegen alles. Het geeft je het gevoel dat je voluit mag leven en dat alles in het leven er mag zijn. Tantra leert je dat een oordeel altijd iets zegt over jezelf en niet over de ander. Wat je in de ander ziet leeft namelijk ook altijd in jezelf.

Tantra vraagt je om eerlijk naar jezelf te kijken. Als je je openstelt naar jezelf en de ander zal je verbinding verdiepen en kun je het leven veel dieper gaan voelen.

Tantra is een levenswijze op zuiverheid en alles omvattende onvoorwaardelijke liefde. Het accepteren van alles zoals het komt zonder vooroordelen en daardoor anderen te kunnen begrijpen zonder dat je ego je in de weg zit. Hierdoor kan de levensenergie weer vrij stromen.

Tantra maakt geen onderscheid tussen vitale levensenergie en seksuele energie. Het is puur, oer en krachtig en in haar natuurlijke stroom een bron van inspiratie en creatiekracht. Seksuele energie drukt zich namelijk niet alleen uit in vrijen, maar manifesteert zich in vele vormen in het dagelijks leven. We worden uitgenodigd om de krampachtigheid waarmee we onze seksuele energie en levensenergie onder controle houden los te laten en in plaats daarvan te onderzoeken, te doorvoelen, te ontmoeten, te herkennen en te omhelzen.

Het helpt je je aandacht naar binnen te richten om het goddelijke in jezelf te vinden. Dit bevrijdt je van de misvatting dat de sleutel tot vervulling bij anderen ligt en en benadrukt dat alles wat je zoekt in jezelf te vinden is.

Tantrische Dearmouring

Bij een tantrische dearmouring, maak ik in tegenstelling tot bij een gewone dearmouring, gebruik van massage olie. De dearmouring wordt daarom ook naakt ontvangen. Een tantrische dearmouring kan extern en intern zijn. Externe dearmouring werkt met de buitenkant van het lichaam en oefent druk uit op verschillende punten op het lichaam. Interne dearmouring werkt met de delen van het lichaam waar we met de vingers toegang toe hebben. De keel, de yoni, de lingam en de anus. Dit zijn de meer ‘gevorderde’ gebieden om te dearmouren. Het diepste trauma bevindt zich meestal aan de basis van het lichaam, dus in het heupgebied en rond de billen. En deze spieren zijn van binnenuit nou eenmaal veel makkelijker te bereiken. Interne dearmouring bestaat tot de mogelijkheden, maar kan alleen na een lang voortraject en in goed overleg met de client plaatsvinden.

Een ander verschil tussen gewone en tantrische dearmouring, is dat ik bij tantrische dearmouring gebruik maak van plezier en genot om de fysieke en emotionele pijn dragelijker te maken. Dus in plaats van alleen pijn te veroorzaken, gebruiken we plezier om de energie van het lichaam te verhogen. Zodra de energie verhoogd is, is er geen pijn, er is alleen de intensiteit van de energie die door het lichaam stroomt. Ik til de energie van het lichaam geleidelijk en voorzichtig op. Zover als de persoon wil gaan. Wanneer tegelijkertijd pijn en plezier toeneemt, is de intensiteit gemakkelijker te verdragen en kan er diepere release plaatsvinden.

Interne de-armouring is buitengewoon krachtig op energetisch niveau. Op seksueel niveau verwijdert interne de-armouring enorme hoeveelheden onreine pijnlijke energie die daar opgeslagen wordt na boze en onbewuste seks. Door misbruik en allerlei andere redenen. Dus dit zou je het diepste niveau van reiniging van je huis kunnen noemen. Een tantrische dearmouring hoeft niet intern te zijn, hij kan ook alleen extern op het lichaam plaatsvinden. Je geeft zelf je grens aan.

Prijzen

Tantrische dearmouring
2 uur €200
3 uur €275
4 uur €350